VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS?

Vill du att vi recenserar er musik?

Har du eller ditt band släppt en skiva som ni gärna skulle vilja få recenserad av synth.nu? Vi lyssnar på all musik som kommer in till oss, men vi kan tyvärr inte lova att  vi recenserar allt ni skickar.

Vill du annonsera på vår sida?

"Reach out and

    touch faith"

"PERSONAL JESUS",

           DEPECHE MODE

Synth.nu är en av Sveriges absolut största sajter för elektronisk musik med inriktning på synth. Du når dem med en banner på vår sida. Vi är alltid intresserade av bra partners för olika samarbeten. Hör av dig!

INFORMATION IN ENGLISH

Vill du skriva för synth.nu?

Brinner du, som vi, för synthmusik? Är du en fena på att formulera det du hör i ord? Välkommen att kontakta oss. Klickar det kan du bli en av oss, men vi är även intresserade av gästskribenter om innehållet känns rätt.

Do you have an album that you would like for us to review? You are most welcome to contact us! We listen to everything we recieve, but we can't unfortunally guarantee that your music will be reviewed.

E-MAIL & FACEBOOK

För alla ärenden - maila oss. Vi försöker att svara inom 24 timmar. Om ni har en fysisk platta för recension - kontakta oss så återkommer vi till vem, och vilken adress, du kan skicka den.

 

E-mail: info@synth.nu

 

Följ @synthnu på Facebook här!

OBS! Maila inga zip-filer eller ljudfiler direkt i ditt mail. Då kommer det kastas direkt.

Var god att skicka nedladdningsbara filer eller streaming-länkar istället.

 

Notice! Don't e-mail zip files or audio files included in your mail. Content of such type will not be opened.
Please send download  or streaming links instead.

COPYRIGHT (C) 2021