Aengeldust - "Zucht"

EP      Gustaf Hull     2017-11-29

Bra!

6/10

EBM / INDUSTRIAL / DARK ELECTRO

En blandning av nytt och gammalt utgör en trevlig förlängning av Agent Orange.

Fans av Acylum och Totem Obscura har i det här laget koll på vem Nadine "Cooraz" Engel är. AENGELDUST är hennes projekt och har hunnit mata oss med både debutplattan Freakshow och Agent Orange här i somras. Zucht är baserad på ett par originalspår toppade med en hemskans massa gästremixer på bland annat spåret ”Agent Orange” (haha, känns det igen när kommer från Alfa Matrix?).

 

AENGELDUST är mörkt och skitigt. Instrumental musik ska sägas, men mycket samplingar så det känns aldrig naket. Sprucken ljudbild med överdistade trummor och basljud. Det gillar vi. Zucht är dessutom en riktigt bra låt som rullat flitigt i min playlist senaste veckorna. I övrigt är det lite överlappningen med det hon tidigare har släppt. Alltid uppfriskande med nya, fräscha versioner av hittarna ”Fahnentränger” och ”Agent Orange”, även om de nya spåren ”Zucht”, ”Kampftrauma” och ”Fucking Day” är den största behållningen.

 

Nadine är produktiv och för det är vi tacksamma. För att nu har vi lärt oss att AENGELDUST är ett varumärke som kännetecknas av kvalité och kompetens.

SPOTIFY

COPYRIGHT (C) 2021